A jó üzleti portré (CV) titka

Én személy szerint a hangolódó és szellemes fotózás művelője vagyok, vagyis a fotózás előtt minden esetben ráhangolódom a modellem rezgéseire egy kávé, vagy tea kiséretében aztán mehet a "Rock and Roll". Szeretem szorakoztatni a vendégeimet, hogy a hangulat a képeken is visszatükröződjön. Íly módon garantált a siker...

Ha az ember üzleti portréfotózásra adja a fejét, akkor csak a legjobb fotósokkal érdemes belevágni, ugyanis az illető személyes márkajegyének tökéletesnek kell lennie. Egy kis idő ráfordítással könnyen meglelhetjük a számunkra megfelelő fotográfust, csak pár dologra kell tekintettel lennünk.

Ha az ember üzleti portréfotózásra adja a fejét, akkor csak a legjobb fotósokkal érdemes belevágni, ugyanis az illető személyes márkajegyének tökéletesnek kell lennie.

Természetesen a referencianyagnak tetszeni kell és az sem mindegy, hogy minként szólít meg bennünket a fotós. Ez azért nagyon fontos, mert ezáltal a rezgései is elérnek minket és így leegyszerűsíti a dolgunkat. Fontos még, hogy felvilágosítást nyerjünk a teljes folyamatról az előkészületzektől kezdve az utómunkáig. Ha még estleg videókban is prezentálva van a folyamat(fotózás, retusálás stb…) akkor nyert ügyünk van.

 

Én személy szerint a hangolódó és szellemes fotózás művelője vagyok, vagyis a fotózás előtt minden esetben ráhangolódom a modellem rezgéseire egy kávé, vagy tea kiséretében aztán mehet a „Rock and Roll”. Szeretem szorakoztatni a vendégeimet, hogy a hangulat a képeken is visszatükröződjön. Íly módon garantált a siker…

Ha prémium minőségű üzleti portrékra van szüksége, állok rendelkezésre.

Ha prémium minőségű üzleti portrékra van szüksége, állok rendelkezésre.

Kolczonay Dániel fotógráfus

https://www.portrefotos.net/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*