Energetikai tanúsítvány Budapest

Etanus Mérnöki Iroda

Új házat építene, eladna, vagy bérbe adná? Ehhez mára elengedhetetlen az energetikai tanúsítvány kiállítása minden ingatlan esetében. Az energetikai tanúsítvány nemléte akadály lehet a tervei megvalósításában! Cégünk országosan vállalni tud energetikai tanúsítványok elkészítését, a szükséges méréseket és számításokat

Miért az ETANUS Mérnöki Irodát válassza?

Költséghatékonyak vagyunk. Gyors és rugalmas szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleinknek. Garanciát vállalunk a tanúsítvány hitelességét illetően. A felmérést követő napon, az energetikai tanúsítványt át is veheti. Rugalmasan, akár hétvégén vagy munkaidőn kívül is rendelkezésére állunk. Társasházak esetén kedvezményt is nyújtunk. Mert egy igazán megbízható, gyors és tapasztalt csapat áll az Ön rendelkezésére.

energetikai tanúsítvány budapest

Az energetikai tanúsítvány előnyei: Segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

energia besorolás

Az épületek minőségi osztályozása alapján az épületek energetikai besorolása egy 10 fokozatú energiahatékonysági skálán történik meg.

További információt weblapunkon találnak: etanus.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*