Falnyílások vágása lakásfelújításkor

A falnyílás kivágása nagy szakértelmet igényel, és ezért érdemes inkább inkább szakemberre bízni.

Minden lakásfelújítás eleje és a rémálom kezdete a falak átalakítása. Falakat arrébb lehet rakni, ajtókat, nyílásokat vágathatunk, és még sorolhatnánk. A falnyílás kivágása nagy szakértelmet igényel, és ezért érdemes inkább inkább szakemberre bízni. Országosan van néhány vállalkozás akik kifejezetten falvágással foglalkoznak.

falvágás, betonvágás, betonfúrás

Az egyik legjobb oldal ebben a témában a Falvagas.hu. Oldalukon minden fontos információt megtalálunk a falvágásról, a technológiáról és nem utolsó sorban a falvágás árairól is.

Fő profiljuk a falvágás, betonvágás, betonfúrás, panelfal vágást, teljes falkivágást, lyukfúrást, falfúrást betonba. Panellakásokban precíz felmérés után a válaszfalak teljes, vagy részleges lebontása, szellőzőrendszerek, födémnyílások helyének kialakítása. Ha nagyobb ajtót, közlekedőt, ablakot szeretnénk, számíthatunk rájuk, de akár az ablakszélesítésben, ajtószélesítésben is a rendelkezésére állhatnak.

Ami nagyon fontos, hogy rezgés és pormentes technológiával dolgoznak és nem kell kiköltöznünk a munkálatok idejére sem.

Ami nagyon fontos, hogy rezgés és pormentes technológiával dolgoznak és nem kell kiköltöznünk a munkálatok idejére sem. További infó a honlapjukon: Falvágás.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*