Thai masszázs Budapesten

Thai masszázst Budapesten sok helyen találhatunk, de nem mindegy, hogy milyen környezetben találjuk magunkat. Az egyik ilyen thai masszázs a Dunakeszi Auchan-ban található, a neve Ananya Masszázs, nagyon kellemes környezetben.

Thai masszázs után kutattam Budapesten és találtam egy nagyon kellemes helyet!

Thai masszázs után érdeklődtem az interneten és nagyon sok hasznos információt találtam. Thai masszázs Budapesten több helyen is van, ezért több weboldalt is megnéztem. A tradicionális thai masszázs nagyban eltér az Európában megszokott és használatos módszerektől. Európában az izmok lazítása, megdolgozása az elsődleges, az eredeti thai masszázs viszont a test energetikáját veszi alapul. A terapeuta az energiavonalak mentén található akupunktúrás pontokra gyakorol finom nyomást. Az európai masszázstól eltérően nem csak kezét, de alkarját, lábát, térdét is használja, és ami ezen kívül igazán jellegzetessé teszi még a thai masszázs „koreográfiáját”, az a különböző testrészek nyújtása és feszítése. A masszőr kilazítja, megnyújtja az izmokat, és kihúzza, megropogtatja az ízületeket. A thai masszázs sokszor komoly fizikai bravúrnak tűnő mozdulatokat igényel, ilyen például a hát megdolgozásakor a masszőr a kliens alá kuporodva tartja meg és nyújtja ki annak egész testét.

Thai masszázs után érdeklődtem az interneten és nagyon sok hasznos információt találtam. Thai masszázs Budapesten több helyen is van, ezért több weboldalt is megnéztem. A tradicionális thai masszázs nagyban eltér az Európában megszokott és használatos módszerektől.

A thai masszázst olyan, mintha egyszerre végeznénk jógagyakorlatokat és részesülnénk akupresszúrás kezelésben. A hatás egyszerre nyugtató és serkentő. Masszázs után ruganyosnak érezzük magunkat, könnyebben mozgunk, és megszűnik izmaink merevsége. A thai masszázs jótékonyan hat a vegetatív idegrendszerre, ezért fájdalomcsillapító hatása is van, és hatékonyan alkalmazható például alvászavarok esetén. A feszültségoldó hatás nem csak a testre, de a lélekre is vonatkozik.

A thai masszázs jótékonyan hat a vegetatív idegrendszerre, ezért fájdalomcsillapító hatása is van, és hatékonyan alkalmazható például alvászavarok esetén. A feszültségoldó hatás nem csak a testre, de a lélekre is vonatkozik.

A választásom az Anyana Masszázs és SPA-ra esett!

Thai masszázst Budapesten sok helyen találhatunk, de nem mindegy, hogy milyen környezetben találjuk magunkat. Az egyik ilyen thai masszázs a Dunakeszi Auchan-ban található, a neve Ananya Masszázs, nagyon kellemes környezetben. Ha további információra lenne szüksége a weboldalukon megtalál mindent: thai-masszazsbudapest.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*