Az otthoni medencézés luxusa már nem egy álom!

A kerti medence luxusa már nem elérhetetlen álom!

Az otthoni medence kényelme az egész család számára kellemes kikapcsolódást nyújthat egy forró, nyári napon. Elég csak arra gondolni, hogy a munka után hazatérve, vagy akár egy hétvégi baráti összejövetel kapcsán milyen előnyökkel járhat a szórakozás ezen formája. A víz hűsítő érzése, az otthoni sportlehetőségek kiszélesedése, és a gyermekek számára ideális „vízi játszótér” kialakítása teszi az épített medencéket közkedvelt beruházássá.
Laikus szemmel vizsgálva a kerti medence luxusa csak a tehetősebb családoknak engedhető meg. Ez manapság már szerencsére nem állja meg a helyét! Szeretnénk egyaránt olcsó, biztonságos, és gyors megoldást választani, akár hosszú-hosszú évekre? Akkor voksunkat a Polimedence épített műanyag medencéi mellett tegyük le!

Miért éri meg műanyag medencébe fektetni?

Bár a piacon több megoldás is létezik, ezek legnagyobb része drága, és a megvalósításukat tekintve igencsak hosszú folyamat. Senki nem szeretné, ha a kertjében akár egy hónapig munkások dolgoznának, tönkretéve a gyepet, vagy a kert stabil állagát.
A műanyag medencék telepítése ezzel szemben nagyon egyszerű, az élettartamukra vetített áruk pedig kedvezőnek minősül. Hogy lehetséges ez? Alább pontokba szedve részletezzük az előnyöket, melyek miatt Nálunk kedvező árú és minőségi terméket vásárolhat:

  • Széles kínálat: Elsőként érdemes kiemelni széles termékpalettánkat, ahol mind a kerti medence formáját, mind a méretet figyelembe véve számos lehetőséget kínálunk fel. Egyedi épített medence méretet szeretne? Nekünk az sem probléma!
  • Gyors telepítés: Műanyag medencéink a saját gyárunkban készülnek el, itt elvégezzük a teljes körű szerelést és a gépészeti egységek bekötését is. Ebből adódóan a helyszínen gyorsabban – akár 2 nap alatt – el tudjuk végezni a telepítést, ezzel megkímélve a megrendelőt a bosszantó zajtól és sok kosztól. Nem utolsó sorban, így a kert állagát is megóvjuk!
  • Minőségi alapanyagokat használunk: Termékeinket német alapanyagú polipropilénből készítjük el. Ezen anyagok megfelelnek a hatályos szabályozásoknak, a minősítésük alapján élelmiszer csomagolásra is alkalmasak. Ebből kifolyólag nem oldódnak a vízben, nem kerülhet a medence vizébe és a környezetbe káros anyag, ezzel elkerülhető a bőrirritáció, a szemek gyulladása. Gyártásunk során is környezetbarát technológiákat használunk, elhasznált termékeinket pedig újrahasznosítjuk.
  • Árainkat alacsonyan tartjuk: Mivel a gyártást mi végezzük, a telepítést pedig a lehető legegyszerűbbé tettük, kerti medencéink ára sokkal kedvezőbb, mint a hazai konkurenciáé. Rendszeresen hirdetünk meg időszakos medence akciókat; példának okáért jelenleg 50% kedvezményt adunk a medencetesteink árából, ha alapgépészettel együtt rendel nálunk. Igyekszünk azokhoz is eljuttatni termékeinket, akiknek erre vonatkozóan korlátozott költségkeretük van. Emiatt nálunk már akár 99.000 Ft-tól elérhető egy kerti medence.
  • Magas élettartam a megtérülés kulcsa: Hála az erős UV és szélsőséges környezeti behatásokkal szemben való ellenállásnak, kerti medencéink élettartama átlagosan 12-15 év. Ezt követően a medence helyszínen egyszerűen javítható, felújítható, mellyel további 10 éves élettartamot tudunk biztosítani.
  • Termékeinkre teljes körű garanciát biztosítunk: Annyira bízunk termékünk tökéletességében, hogy teljes pénz visszafizetési, illetve „legjobb ár” garanciát is adunk rájuk. Talál a hazai piacon jobb árú terméket, azonos tulajdonságok mellett? Akkor mi is azon a medence áron adjuk Önnek a terméket!
  • Szakmai segítség a teljes élettartam alatt: Büszkék vagyunk rá, hogy vásárlóinkkal a kezdetektől tartjuk a kapcsolatot. Szakmai blogot vezetünk, saját szakmai Facebook csoportunk van és e-mailen, telefonon és személyesen is gyakran nyújtunk segítséget a felmerülő kérdésekre. Mi nem csak a fizetésig dolgozunk együtt Ügyfeleinkkel, hanem igyekszünk baráti kapcsolatot kialakítani velük.

Egy ehhez hasonló medence elkészítése mára már nem luxusálom!

Mit kell tenni, hogy Önnek is legyen medencéje?

Weboldalunkon díjmentes és kötelezettség nélküli, egyedi árajánlat kérhető, melyre 48 órán belül válaszolunk Önnek. Elegendő csak kitöltenie az egyszerű űrlapunkat, megadva az Ön által szimpatikusnak talált medenceméretet és formát, a kiegészítőket, illetve egyedi elképzeléseit. Amennyiben szimpatikus az ajánlatunk Önnek, úgy szakértő kollégánk díjmentes helyszíni felmérést tart Önöknél, ezzel is pontosítva az ajánlat végösszegét. Ha megrendelik Tőlünk a kerti medencét, akkor mi azt azonnal használható állapotba legyártjuk, kiszállítjuk, és igény esetén le is telepítjük a kertbe. Ezt követően már csak a kikapcsolódás és a kellemes vízparti pihenés vár Önre.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor weboldalunkon részletesen tájékozódhat, illetve kapcsolati oldalunkon megtalálja elérhetőségeinket is: https://polimedence.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*