Szekrénysor kisokos

Szekrénysort keres? Ötleteket merítene? Akkor ezt érdemes elolvasnia. Figyelem! Szekrénysor kisokos következik, persze csak röviden. Ma már rengeteg stílus, megjelenés, megoldás közül választhatunk, különösen a Horizont Bútornál.

Szekrénysort keres? Ötleteket merítene? Akkor ezt érdemes elolvasnia. Figyelem! Szekrénysor kisokos következik, persze csak röviden. Ma már rengeteg stílus, megjelenés, megoldás közül választhatunk, különösen a Horizont Bútornál. Kaphatóak a klasszikus, gardróbszerű, sok holmit elnyelő szekrénysorok. Ezek kicsit robosztusabbak, irodaszerűbbnek, falszerűbbnek hatnak. Viszont masszívabbak is. Nem túl tágas helyiségekbe többnyire nem szerencsések ezek a bútorok, mert eléggé ránehezednek a térre, szűkítik azt. Persze manapság már ügyes díszítésekkel, ravasz megoldásokkal, frappáns színezéssel némileg oldható ez a tömörség, vannak nagyon tetszetős, de nagy elnyelő-kapacitású szekrénysorok is.

Különösen kedveltek az üvegezett, hangulatos LED-es világítással, rejtett lámpákkal ellátott szekrénysor típusok, szinte csak a fantázia és persze a pénztárca, illetve a helyiség mérete szab határt. Rengeteg frappáns megoldással találkozhatunk, például olyannal, ami lényegében egy nagy TV-tartó vagy inkább keret, ügyesen elrejtett polcokkal.

Praktikus szekrénysor

Ha viszont nem a tárolás, holmielnyelés az elsődleges cél, már jóval szellősebb elrendezésű, könnyedebb, gyakran kvázi „robbantott” megjelenésű szekrénysorokat választhatunk. Ezekkel már a kisebb tereket sem nyomjuk agyon, ráadásul a kevesebb felhasznált bútoranyag miatt az áruk is kedvezőbb lehet. Különösen kedveltek az üvegezett, hangulatos LED-es világítással, rejtett lámpákkal ellátott szekrénysor típusok, szinte csak a fantázia és persze a pénztárca, illetve a helyiség mérete szab határt. Rengeteg frappáns megoldással találkozhatunk, például olyannal, ami lényegében egy nagy TV-tartó vagy inkább keret, ügyesen elrejtett polcokkal. Természetesen a törékenyebb, üveges bútorokat nem tanácsos a gyerekszobába tenni, de a Horizont Bútor kínálatában találunk gyerek és ifjúsági szekrénysorokat is. Erről Ön is meggyőződhet, ha felkeresi a bútorboltjaink egyikét. Weboldalunk: horizontbutor.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*