Állvány bérlés Budapesten

Az állványozás nagyon komoly dolog, hiszen az egész elújítási munkálatok az állványról fognak folyni. A maximális biztonság nélkül nem szabad megkezdeni a munkákat. Érdemes olyan állvány bérléssel foglalkozó céget keresni, akik ezt garantálják!

Budapesten a több éves épületek homlokzatai idővel elöregszenek, a vakolat hullani kezd, egyszóval felújításra szorulnak. Ilyen felújítási munkálatoknál komoly fejtörést okoz az, hogy mikor és hogyan végezzük azt. A felújítások gyakran tavasztól őszig tartanak, mivel akkor van jó idő a munkához. Egy nagyobb homlokzat munkálataihoz komoly apparátusra van szükség. A kivitelező cégnek rendelkeznie kell a megfelelő szakember gárdával és azok kiszolgálásához szükséges gépekkel, szerszámokkal és anyagokkal. Azonban amikor ez nincs meg alvállalkozó bevonása szükséges. Ilyen lehet például egy kőműves vagy egy festő brigád, vagy egy szakszerűen állványozó cég.

Állvány bérlés Budapesten

Az állványozás nagyon komoly dolog, hiszen az egész elújítási munkálatok az állványról fognak folyni. A maximális biztonság nélkül nem szabad megkezdeni a munkákat. Érdemes olyan állvány bérléssel foglalkozó céget keresni, akik ezt garantálják! A Mi esetünkben a Zöldi Állvány Kft. végezte az állványozási munkákat, mivel már korábban is nagyon jó munkakapcsolatban voltunk egymással.

A Mi esetünkben a Zöldi Állvány Kft. végezte az állványozási munkákat, mivel már korábban is nagyon jó munkakapcsolatban voltunk egymással.

Az épület homlokzata igen tagolt és magas volt, ezért nagyon komoly szaktudást igénylő állványozó szakemberek nélkül nem lehetett volna megoldani a felújítást. Az új homlokzat 15cm-es szigetelést is kapott, így már az állványozás előtt a helyszíni felméréskor figyelembe is vették kérésünket, mégpedig azt, hogy az állványzat kellő távolságra legyen majd a falsíktó, hogy a szakembereink könnyedén tudjanak dolgozni majd az állványról. Az állvány felépítése nagyon szakszerűen zajlott, a munkát igazi szakember gárda végezte. Amikor készen lettünk a homlokzati munkákkal, már tudtuk, hogy a következő épületnél, egy társasháznál is a Zöldi Állvány Kft.-t fogjuk felkérni az állványozási munkálatokhoz.

A cég honlapján nagyon sok információt találunk az állványozás menetéről és az állványozás történetéről is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha állvány bérlésre lenne szüksége Budapesten. Weboldaluk: www.zoldiallvany.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*