Redőny javítás – Árny-véd kft.

Ha a redőny javítás jó áron és korrekt minőségben megvan és az árnyékolástechnikai szakértőket többéves gyakorlattal, referenciákkal, valós háttércéggel találjuk, akkor sokkal jobban járunk. Ez esetben az Árny-Véd Kft-t érdemes hívnia.

Ha elromlott a redőnye, nem biztos, hogy azonnal le is kell cserélnie. Lehet, hogy „csak” a gurtni, a redőnyzsinór szakadt el vagy egyéb kisebb-nagyobb, és persze bosszantó hiba lépett föl. Ilyen lehet még a felakadás, a megszorulás, a lécek deformálódása, törése, a lécelemek kifutása a lefutóból, esetleg a mozgató szerkezet hibája vagy mondjuk a redőnypalást szétszakadása. Adódhatnak gondok a tokozással is. Akinek motoros, azaz nem csak kézzel mozgatható redőnye van, a meghajtó motorral is adódhatnak gondok. Házi barkácsolás, gányolás, javítgatás helyett, főleg ha a magasban lakik, érdemes szakembereket hívnia. A szakszerűtlen beavatkozás amúgy is inkább árt, mint használ.

Redőny javítás jó áron

Ha a redőny javítás jó áron és korrekt minőségben megvan és az árnyékolástechnikai szakértőket többéves gyakorlattal, referenciákkal, valós háttércéggel találjuk, akkor sokkal jobban járunk. Ez esetben az Árny-Véd Kft-t érdemes hívnia. Velük rövid határidővel lehetséges a redőnyök javítása Budapesten és környezetében, azaz a teljes agglomerációs övezetben Telkitől Alsónémediig, Veresegyháztól Budaörsig. Telefonon vagy az internetes weboldalukon – a redonyjavitas.net címen – található Árajánlatkérés űrlap kitöltésével lehet velük felvenni a kapcsolatot. A bejelentést követően, felmérik, majd amilyen hamar lehetséges, elsősorban a helyszínen próbálják elhárítani a hibát, megjavítani a redőnyt, amely lehet fa, műanyag vagy alumínium anyagú.

A legtöbb esetben van javítási lehetőség, de sajnos előfordulnak olyan komolyabb hibák, amikor a redőny menthetetlen (pl. mert már nem éri meg javíttatni) vagy a meghibásodott alkatrészt nem lehet kicserélni (mert már rég nem gyártják), ebben az esetben újat kell beépíteni. Természetesen ennek nagyobb az anyagi vonzata, de a minőségi alapanyag, illetve a szakszerű beépítés esetén nem lehet gond, mivel ezekben az esetekben is szakszerű segítséget nyújt az Árny-Véd Kft. redőnyjavító csapata. Weboldaluk: redonyjavitas.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*