Reg-Enor receptek

Reg-Enoros recept: tejet helyettesítő kókusztej receptje.

Reg-Enor diéta

Ismeri a Reg-Enoros diétát? Ha nem, érdemes tovább olvasnia, de ha igen, akkor is! Röviden egy forradalmi étel- és életrendről van szó. Van hazai példa is: Lagzi Lajcsi közismert fogyása is a Reg-Enor diétával történt. A hatékony regenoros táplálkozás nem csak a készítmény rendszeres szedéséről szól. A kellő hatás eléréséhez komoly diétára is szükség van.

Reg-Enor recept

Elsőre talán ijesztő a lista, hogy mit nem szabad enni: péksütemények, édességek, a gyümölcsök és tejtermékek jelentős része, ecetes savanyúságok, alkohol… Amiben viszont megengedő a diéta pl. a zsíros, magyaros ételek, persze a sóval csak óvatosan bánjunk. Zsír és diéta? Lehetséges, sőt némi zsírbevétel kell is a kellő hatáshoz! Persze csak a megfelelő regenoros támogatással és az étkezési, életviteli szabályok pontos betartásával működik az algás diéta. Néhány hónap alatt látványos fogyási és egyéb élettani eredményeket érhetünk el jojó-hatás nélkül. Mivel a tiltólista hosszú, inkább nézzünk néhányat a regenor receptek közül. Például a tejet helyettesítő kókusztej receptje: 10 dkg kókuszreszelékre annyi meleg vizet kell önteni, ami már ellepi. Főzzük 6-8 percig, közben forraljunk föl 1 liternyi vizet a hígításhoz. Főzés után bele kell önteni a turmixgépbe, majd turmixoljuk kb. 5-6 percig. Tegyünk bele pici sót és 1 teáskanálnyi Stivia folyékony édesítőt, majd sűrű szitán szűrjük át folyamatosan öntve hozzá a felforralt vizet, és már tölthetjük is az üvegbe. Ebből 1 liter tej lesz, amely 4-5 napig eláll a hűtőben.

Az algaegeszseg.hu weboldalon további regenor receptek kerülnek bemutatásra a póttejföltől kezdve a palacsintán át a madártejig. De olvashatunk vegetáriánus, kerti partis recepteket is, nem beszélve a muffinról, fagylaltról vagy éppen a limonádéról. Tehát annyira nem is aszkéta ez az étrend! Csak több odafigyelést, tudatosságot igényel. Amit még fontos megjegyezni, hogy folyamatosan tartható ez az diéta, de olykor szüneteket is tarthatunk. Ilyenkor kis lazítás belefér (pl. szabadabb gyümölcsfogyasztás), de a visszajelzések szerint ilyenkor többen már amúgy sem kívánják a „műédeset” (cukrot, süteményeket), mert már kiérzik és igénylik a valódi ízeket.

További információt a Reg-Enor receptekről itt találhat: algaegeszseg.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*