Franciaágy nagyker

Német piacra gyártott I. osztályú, prémium minőségű franciaágy, az ottani Deutsch Qualität elvének megfelelő minőségben, rugós matraccal,140, 160, és 180cm-es méretben is P1-es minőségű anyagokból a forgalmi értékük 50%-áért. Rendelhető kompletten ágyfakeretes-rugósmatraccal és ágyneműtartóval.

Az netet böngészve rengeteg franciaágy webáruházat találunk. Ezek nagy problémája, hogy csak képeket találunk és nem tudjuk kipróbálni a kiszemelt bútorokat. Az egyik oldalon azonban egy olyan lehetőségbe botlottunk, hogy szerintem visszautasíthatatlan ajánlat! A franciaagy.net weboldal mögött egy franciaágy nagykereskedés oldalán rengeteg olyan franciaágy található, amiket érdemes személyesen is megnézni mielőtt megvásárolnánk. Erre lehetőségünk is van, mivel van saját raktáruk, ahol kipróbálhatjuk bármelyiket. Ráülhetünk, ráfekhetünk minden -féle kötelezettség nélkül.

A franciaágy nagykereskedés

Telefonos bejelentkezés után tudunk menni hozzájuk, ez azért fontos, mert nem webáruház és nem is egy sima áruház. Közel 6000 m2-es a raktáruk és 500 bútor található náluk. Mivel nagy a kereslet ezekre a bútorokra, ezért, ha megtaláltuk franciaágyunkat, akkor azt érdemes azonnal megvásárolni. Abban az esetben, ha nem tudnánk választani, az eladók mindenben segítenek. Segítenek akár abban is, hogy a legmegfelelőbb fekvő alkalmatosságot megtaláljuk otthonunkba. Áraik rendkívül jók. A speciális raktár áruházuk lehetővé teszi számukra, hogy olcsóak legyenek. Amit kinéztünk kanapét, azt máshol dupla ennyiért lehet megvenni. Szóval érdemes ellátogatni hozzájuk, mert nem fogunk csalódni.

Rendelhetünk is náluk bútort

Rendelhetünk is náluk franciaágyat, ha esetleg nem találnánk olyat, ami megfelelne számunkra. Erre van nekik egy kanapé rendelés szolgáltatásuk. Ezt a weboldalukon elérjük és semmi más dolgunk nincs, csak kiválasztjuk a kívánt bútort és telefonos egyeztetés után meg is rendeltük. Ez kicsit több idő mintha bemennénk és kiválasztanánk azt ami kell, de nem fogjuk megbánni, remek kanapét fogunk kapni, ami díszes éke lesz otthonunknak.

Összességében tehát a franciaagy.net egy nagyon jól kitalált oldal, ahol mindenki megtalálja azt amit szeretne. Mind ezt közel a bolti ár feléért, ami nagyon jó.

Weboldaluk: franciaagy.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*