Bor webshop

Az Italkereső.hu pontosan egy ilyen oldal, mivel itt rengeteg bor webshop kínálatát gyűjtik össze Önnek (pont úgy, mint az ismert árukeresős oldalakon, csak itt italokkal).

Ha olyan oldalt keres, ahol több borral (is) kereskedő webáruházat megtalál egy helyen? Ahol összegyűjtik a legjobb ajánlatokat, így nem kell sokáig keresgélni, sok webshopot megnézni? Az Italkereső.hu pontosan egy ilyen oldal, mivel itt rengeteg bor webshop kínálatát gyűjtik össze Önnek (pont úgy, mint az ismert árukeresős oldalakon, csak itt italokkal). Először is válassza ki a keresett italt, lehet szűrni a pincészet/borászat, a borvidék, a bor típusa/jellege, évjárat és űrtartalom szerint.

Külön meg lehet jeleníteni a raktáron lévő (azonnal megrendelhető) vagy az akciós (legalább 15 %-osan árcsökkentett) termékeket is. Ha megtaláltuk a megfelelő bort, kiválaszthatjuk azt a kereskedést, ahonnan meg szeretnénk rendelni. Az Italkereső.hu aztán átirányít minket a megfelelő bor webshopba, ahol le is adhatjuk a rendelést. További extra, hogy beállíthatunk árfigyelést is, így ha egy termék ára egy megadott érték alá csökken, email-es értesítést kapunk. Szóval rengeteg időt és pénzt megspórol, ha az Italkereső.hu-t használva keresi és rendeli meg a bort vagy akár más alkoholos, esetleg alkoholmentes italt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*