ULTIMATE elektromos kerékpárok

Legyél iskolás, netán melóhelyre járó, kiránduló vagy túrázó. Az elektromos és környezetbarát kerékpárjainkkal, rollereinkkel és robogóinkkal megszépítheted a közlekedés élményét óvhatod saját és környezeted egészségét is!

Az új, környezetbarát ULTIMATE elektromos járművek forradalmasítják közösségi mozgást és a kirándulást!

Elektromos kerékpár

Vállalatunk célja, a légszennyezés csökkentése, az életminőség javítása és hozzájáruljunk az egészségmegőrzéséhez az általunk forgalmazott költségkímélő, elektromos meghajtású járművekkel.

Nézz körül webshopunkban! Garantált, hogy rátalálsz az ULTIMATE elektromos biciklik közt a kedvencedet!

Elektromos old timer kerékpár

Miért az ULTIMATE elektromos járműveket válaszd? A legújabb technológia, Minőségi termékek, Elérhető ár, Modern design, Lopásbiztos, rejtett akkumulátor és motor, Szénkefe nélküli brushless motorok, Li-ion akkumulátorok, Szakszerviz, Könnyű kezelhetőség, Költséghatékony közlekedés, Környezetbarát választás, Egészségmegőrző életmód, Időtakarékos és csendes közlekedés, Izgalmakkal és élményekkel teli utazások.

Mit kell tudni az elektromos kerékpárokról? Az elektromos kerékpár annyiban különbözik a hagyományos kerékpároktól, hogy a pedálozást elektromos motor segíti. Így nem kell tovább azon aggódni, hogy a dombon felfele tolnod kell majd a kerékpárt. Bátran bevállalhatod a hétvégi túrákat, akár még az edzettebbekkel is, hiszen többet nem kell várakozniuk rád! Elektromos kerékpárral könnyedén, izzadság nélkül érhetsz be a munkahelyedre is. Ha nem hiszed, gyere el hozzánk, és próbáld ki te magad! Akár több napra is bérelhetsz terméket, hogy a vásárlás előtt végleg meggyőződj róla, neked csak ez kell Az Ultimate kerékpárok hatalmas előnye a többi elektromos kerékpárokkal szemben, hogy a szénkefe nélküli brushless motort és a lítiumionos Li-on akkumulátort esztétikusan és lopásbiztosan a vázba rejtették, így nem lehet bennük olyan könnyen kárt tenni. Ezeket a motorokat és akkumulátorokat nem lehet leszerelni, leütni, leverni. Sőt, egy laikus észre sem veszi, hogy elektromos rásegítéssel tekersz az utakon. FONTOS: Az elektromos kerékpárok használata során bukósisak és védőfelszerelés viselete ajánlott!

Látogass el webáruházunkba: www.ultimate-ebike.com

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*