Kanapé outlet Budapesten

A kanapé egy kárpitozott fekvő- és ülőbútor, aminek rendszerint van támlája. A kanapé kifejezésről régebben a klasszikus 3-2-1-es elrendezésű berendezési tárgy jutott az eszünkbe, amely egy fotelt, illetve egy két- és egy háromszemélyes ülőkanapét tartalmazott. Az anyaga lehetett bőr, műbőr, szövet, plüss, esetleg rattan.

A kanapé egy kárpitozott fekvő- és ülőbútor, aminek rendszerint van támlája.

A kanapék sokfélék:

Azt tapasztaljuk, hogy jelenleg a kanapé kifejezés alatt sarokgarnitúrát, L vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes, ággyá alakítható kanapét ért. Az ágyazható sarok a legkedveltebb, és ha emellett ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sikert arathat a vásárlók körében. Ha a sarokülő garnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor az is lehetséges, hogy egy esetleges lakásátalakítás vagy költözés során megváltoztassuk az állását az új szempontok alapján, egyszerű átszereléssel. Legnépszerűbbek a letisztult formákkal rendelkező modern ülőgarnitúrák kombinált kárpittal, ami annyit tesz, hogy a korpusz rész bőr vagy textilbőr, az ülőfelület pedig zsákszövet, zsenília vagy sima szövet. A sarokkanapé két része különböző árnyalatú. Ebben az esetben, természetesen a két szín szépen harmonizál: fehér-szürke, barna-barna, fekete-szürke,szürke-szürke és számtalan más variáció, ami harmonizál egymással.

Azt tapasztaljuk, hogy jelenleg a kanapé kifejezés alatt sarokgarnitúrát, L vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes, ággyá alakítható kanapét ért.

Álláspontunk szerint jobb, ha a vevő kipróbálja, pl. legalább ráül a bútorra, mielőtt megvásárolja és elviszi, a látatlanban rendelés helyett. Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép, felső-közép, olykor felső kategóriás minőségű ülőgarnitúrákról és kanapékról beszélünk. Az áraink viszont minden esetben olcsók, ezért megkérjük Önöket, UTOLJÁRA LÁTOGASSANAK EL HOZZÁNK, amikor már minden más helyen képet kaptak az árakról.

Nem webáruház vagyunk, hanem raktár: Magyarország legnagyobb kanapé lerakata és elosztó központja egyben.

Nem webáruház vagyunk, hanem raktár: Magyarország legnagyobb kanapé lerakata és elosztó központja egyben. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy érdeklődővel át kelljen fésülnünk az ülőgarnitúrák tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. Általában 600 kanapé van a 4700 nm-es raktárunkban… (többek között éppen azért alacsonyak az árak, mert nincs nagy személyzet, így alacsonyak a költségek.)

Kedves vásárlók! Jó böngészést kívánunk olcsó, outlet kanapé kiárusításunkon, és sikeres vásárlást!

A továbbiakért kérjük, keresse fel az oldalunkat: kanape.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*